torsdag 30. januar 2014

SY KURS !!


Ja du leste riktig, vi har nemlig fått dyktige Hege Torgersen til å holde et sy kurs hos oss lørdag 22 februar, her er hva Hege selv skriver:

Hallo alle sammen.
Lørdag 22 februar fra kl 11.00 - 15.00 skal jeg holde sy-kurs i butikken.
Koppveske står på programmet. Dette er en kjempekjekk liten mappe med lokk, som du putter koppen din oppi når du skal på treff/tur, så den ikke går i stykker. Lokket kan brukes som underlag når koppen er i bruk.
Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne sy denne, men du må kunne bruke symaskin. Ta med skjærematte, skjærekniv og linjal (til stoff), saks, stoffpenn og generelle sysaker.
Kursavgift 500,- inkl. materialpakke.

Besøk gjerne bloggen til Hege for å se hvor mye lekkert hun har laget: http://heget.blogspot.no/

Her er bilder av koppvesken :


Stilige stoffer til akkurat dette prosjektet:


Vesken sett ovenifra:
Velkommen på kurs !
Hilsen jentene på Hobby Hagen
SY-HELG !


Ja som dere skjønner så driver vi med litt annet her på Hobby Hagen enn bare kort og scrapbooking VI SYR, Hobby Hagen har både stoffer, vatt, div.quilteutstyr og viktigst av alt: Flotte lokaler med kjempegod belysning
Her er bilder ifra en helg tilbake, hvor vi tilbrakte maaaange timer ved symaskinene Her ble sydd bager, klær, interiørting, tepper, ja igrunn veldig mye forskjellig 

 Med andre ord, vi koste oss veldig 


Her er mitt resultat, etter en superkoselig helg:


fra siden:


2 kommentarer:

Marina sa...

WOW, så lekkert. Finner ikke ord, men kan absolutt tenkt meg den lekre baggen med koppe-veske. Da er det bare å begi seg ut på tur. Bærre lekkert!

Linda sa...

Kjempelekker veske/bag med koppeveske. Kunne godt tenke meg denne, men er dessverre for langt å reise.