lørdag 4. mai 2013

Vintage Garden fra Pion♥


 Endelig kom Pion Design sin nye kolleksjon-Vintage Garden, til Hobby Hagen, og så fort jeg fikk melding, kjørte jeg bort for å sikre meg vakre serien med engang♥!:)
Og, som alltid, skuffer de ikke, og selv om denne serien er noe sterkere fargen enn tidligere, så falt jeg for de med en gang;) Det oser sommer, sol og varme av dem!;)
Så, da måtte jeg lage et kort, og jeg har brukt "Pink Ornament", Phlox", "Peony""Seed packets" og motivet som er fra arket "Images".
Jeg har distresset alle kanter, malt med noe Gesso og Crackle paint-Picket Fence og sydd de med symaskin.Blomstene er fra WOC, og de har fått et strøk Gesso, så har jeg laget en sløyfe av osteklut..synes det passet til dette kortet;)


Elsker disse nostalgisk motivene♥. Under motivet, som er festet på 3d "foam" ligger det osteklut, som er malt med Crackle Paint.


Arkene er så vakre i seg selv, at jeg hadde ikke lyst til å skjule dem med noen diecut. Men, jeg har stemplet fuglen på grenen og sommerfuglene, som er fra Kort og Godt-M145, med Distress ink-Victorian velvet.
Teksten-S 229 er også fra Kort og Godt.


Det samme valgte jeg å gjøre med skrivefeltet inne i kortet. ;)


Likte veldig godt dette arket med "frøposer" på, så her har jeg laget en liten gave på kortet, med blomsterfrø inni posen;) Denne er festet på "Hinge klips". med en liten perle.begge fra Tim Holtz
Det er jo en litt symbolsk tanke med frøposen, ettersom kortet skal til en konfirmant-"Man høster, jo som kjent, som man sår"!;)


Gleder meg til å få tid til å lage mer med disse vakre arkene, så kan jeg glede noen andre også..ved å gi dem bort♥!;)

Alt som finnes på kortet er kjøpt hos Hobby Hagen, som nå har en nyåpnet og flott nettbutikk♥!:)
HER kan du finne den, om du vil.
*
Tusen takk for besøket, og alle koselige kommentarer.
Ønsker dere en flott og koselig helg!:)
Klem, Ellen

Ingen kommentarer: